2012.08.31...Ideges piacok....

2012.08.31. 08:11

Sziasztok!

299459-jackson-hole-ben-bernanke.jpg

Federal Reserve Chairman Ben Bernanke and former New York Federal Reserve President Tim Geithner (now Treasury Secretary) take a walk for a photo opportunity during the Annual Economic Symposium in Jackson Hole, Wyo., Aug. 22, 2008.

Ma úgy érzem nem érdemes pozíciót nyitni, mivel a piacon igencsak feszült a hangulat és nagy a várakozás.

Tegnap Robert Fico szlovák miniszterelnök egyértelműen pesszimistán nyilatkozott az euró túléséről, 50%-ra tette a fizetési övezet széthullását...

Véleményem szerint a piac már annyira ki volt éhezve egy bejelentésre, nyilatkozatra mindegy, hogy kitől, meg egyébként is érezhető a feszültség a piacon, hogy Fico nyilatkozata ami egyébként nem okozott volna ekkora mozgásokat a devizapárokon most mégis heves reakciót váltott ki.

A piac egyértelműen Ben Bernenke  Jackson Hole-i beszédére vár, hogy bejelentse a QE3-at..Az elemzők véleménye megoszlik ezzel kapcsolatban.Ugyan a FED ülés jegyzőkönyve tartalmazott a QE3 életképességére való utalásokat, de mondjuk ki, csak nagy vonalakban.

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingforex.blog.hu/api/trackback/id/tr984743239

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása