dorn_4_11_07a.jpg

Intuíció:

Mi is az az intuíció?

Tapasztalatokon alapuló megérzés....

Vetítsük ki ezt a Trading-re, hogyan lehetséges ez, hiszen a Trading fegyelmezett szabályok és szigorú keretek között végzett tudatos rendszer.

Hogy jön ide a megérzés?

Ezt én is csak nemrég értettem meg és fogadtam el, hogy bizony ilyen van, és alkalmazása hasznos!

Lassítsunk egy kicsit... tapasztalaton alapuló megérzése csak tapasztalt Trader-eknek van, és ehhez nagyon sok időt el kell tölteni a piacon, hogy ki merd jelenteni  igen. Évekig kell figyelned a chart-okat, hogy az agyad neuronjaiba bevésődjenek a piac mozgásai, amik később a tudatalattidból emlékeztetnek Téged....Ehhez kell a megfelelő lelkiállapot és zavartalan nyugalom, kiegyensúlyozott állapot.

Ez az úgynevezett intuitív trade.

Mikor fogod tudni, hogy vannak megérzéseid a piaci mozgással kapcsolatban? Évek múlva..., mikor már több ezer chart-ot láttál és kétszer annyi mozgást, mintát és ez mind mind beég a tudatalattidba, a neurális hálódba. Meg fogod érezni..... 

Ne ijedj meg tőle, használd a kereskedésedhez.......

A bejegyzés trackback címe:

https://smokingforex.blog.hu/api/trackback/id/tr894627449

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása